Huur een Terras Boot in Giessendam

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Sliedrecht, Werkendam, Papendrecht, Dordrecht, De Kooi, Gorinchem, Alblasserdam, Bergambacht, Lekkerkerk, Waardhuizen

Een Terrasboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Giessendam

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Giessendam. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Giessendam

Het online huren van onze Terrasboot is een ideale ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een dag in een Terrasboot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terrasboot.

Wat is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs weer aangeprezen door meerdere voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn Terrasboten perfect voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee (of drie) Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij de activiteiten te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar Terrasboten zijn ideaal en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je een Terrasboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen