Een Terrasboot Huren in Waardhuizen

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Rijswijk, Gorinchem, Werkendam, De Kooi, Heusden, Waalwijk, Raamsdonksveer, Horst, Kaatsheuvel, Geertruidenberg

Een Terras Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Waarom Terras Boot Huren in Waardhuizen

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Waardhuizen. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een lichtere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Waardhuizen

Het online huren van een Terras boat is een ideale manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een Terras boat op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben Terras boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn ze juist zeer geschikt voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats gebruiken twee of drie Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime wateren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren?

Hier enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker bij wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar Terrasboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan twaalf passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om te varen als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je een Terras boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar locaties te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terras boat

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terras boat is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen