Huur Terras Boot in Dordrecht

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Giessendam, Puttershoek, Ridderkerk, Maasdam, Lekkerkerk, Zevenhuizen

De Terras Boat is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boat Huren

Voordelen van Terras Boat Huren in Dordrecht

Een Terras Boat is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boat in Dordrecht. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terras Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boat. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Terras Boat!

Door de grote comfortabele banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boat meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boat is minder vermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Dordrecht

Het huren van onze Terras boot is een perfecte ervaring om het waterleven te te beleven.

Een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn Terrasboten juist zeer geschikt voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats gebruiken twee of drie Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier zijn een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een Terras

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen