Huur Terrasboot in Lekkerkerk

Een Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Lekkerkerk

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Lekkerkerk. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Terrasboot Huren in Lekkerkerk

Het online huren van onze Terras boot is een uitstekende ervaring om het buitenleven te ervaren.

Een dag in een op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn Terras boats juist perfect voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot zijn we in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten twee (of drie) Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terras boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boot is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen