comfortabele Terras Boot Huren in Molenhoek

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Mook, Malden, Heeswijk, Cuijk, Groesbeek, Meerwijk, Berg en Dal, Nijmegen, Molenhoek, Grave

De comfortabele Terrasboot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Molenhoek

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Molenhoek. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichte motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Molenhoek

Het online huren van een Terras boot is een perfecte manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een Terrasboot op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen door meerdere voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn Terrasboten juist zeer geschikt voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen . Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met onze Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen