Huur een comfortabele Terras Boot in Zeewolde

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Horst, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Doornsteeg, Zevenhuizen, Voorthuizen, Biddinghuizen, Zandvoort

Een comfortabele Terrasboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Zeewolde

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Zeewolde. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Zeewolde

Het online huren van een Terrasboot is een perfecte manier om het waterleven te ervaren.

Een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn Terras boten juist perfect voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier zijn een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met een Terras

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen