Terras Boot Huren in Ter Borg

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Ter Apel, Stadskanaal, Hoorn, Oude Pekela, Emmen, Winschoten, Wildervank, Zandvoort, Klazienaveen, Veendam

De Lounge Boot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Ter Borg

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Ter Borg. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Lounge Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Ter Borg

Het online huren van een Terrasboot is een geweldige ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een Terrasboot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren meer aanbevolen door grote voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn Terrasboten ideaal voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats maken gebruik van twee Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen