Huur een Terras Boot in Wildervank

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Veendam, Zandvoort, Stadskanaal, Sappemeer, Oude Pekela, Hoogezand, Zuidlaren, Hoorn, Winschoten, Halfweg

Een Lounge Boot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Wildervank

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Wildervank. En dat merk je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat merk je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de uitgebreide loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een kleinere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Wildervank

Het huren van onze Terrasboot is een perfecte manier om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie Terrasboot.

Wat is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn Terras boten juist zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats maken gebruik van twee Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terrasboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze Terras boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen