Huur comfortabele Terras Boot in Ter Apel

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Ter Borg, Emmen, Stadskanaal, Klazienaveen, Hoorn, Zandvoort, Oude Pekela, Wildervank, Veendam, Winschoten

Een comfortabele Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Ter Apel

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Ter Apel. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Terrasboot Huren in Ter Apel

Het huren van onze Terras boot is een perfecte manier om je buitenleven te ervaren.

Slechts een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen door overduidelijke voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn Terras boats ideaal voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier geven we slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen