Huur een comfortabele Terras boot in Maastricht

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Scharn, Heer, Amby, Weert, Oost, Meerssen, Bunde, Eijsden, Hulsen, Valkenburg

Een comfortabele Party Boot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Waarom een Party Boot Huren in Maastricht

Een Party Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Maastricht. En dat zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Party Boot!

Door de uitgebreide loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Party Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is minder motorvermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Terrasboot Huren in Maastricht

Het huren van onze Terras boot is een perfecte oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn Terras boten juist ideaal voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij verschillende generaties mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn geschikt en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel type boten zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om naar te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boot is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen