Huur een Terras boot in Moordrecht

De Terras Boot is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in Moordrecht

Een Terras Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Moordrecht. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Moordrecht

Het huren van een Terrasboot is een ideale ervaring om het buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een Terras boot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn ze ideaal voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee of drie Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terrasboot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met onze Terras

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En ook op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen