Terras Boot Huren in Krimpen aan den IJssel

De Terras Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom Terras Boot Huren in Krimpen aan den IJssel

Een Terras Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Krimpen aan den IJssel. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terras Boot!

Door de grote uitgebreide banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een kleine motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Krimpen aan den IJssel

Het huren van een Terras boot is een ideale manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een Terrasboot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben Terras boten de laatste jaren meer aangeprezen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn ze juist ideaal voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boats gebruiken twee (of drie) Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier zijn enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terras boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boat

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen