Huur een Terras Boot in Heusden

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Waalwijk, Engelen, Kaatsheuvel, Horst, Waardhuizen, Rijswijk, Zaltbommel

De Terrasboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Heusden

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Heusden. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Heusden

Het online huren van een Terrasboot is een perfecte manier om je waterleven te ervaren.

Een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn ze juist perfect voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten twee of drie Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier geven we enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terras boten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er natuurlijk heel veel type boten zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je een Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om in luxe naar plaatsen te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boat

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen