Huur een Terrasboot in Vlijmen

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Nieuwkuijk, Engelen, Drunen, Vught, Heusden, Meerwijk, Molenhoek, Waalwijk, Kaatsheuvel, Kerkdriel

Een Terras Boot is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in Vlijmen

Een Terras Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Vlijmen. En dat ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een kleinere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Vlijmen

Het online huren van een Terrasboot is een ideale oplossing om je waterleven te verbeteren.

Een dag in een op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn Terras boten perfect voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten twee Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen