Huur Terras boot in Den Helder

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Julianadorp, Den Burg, Anna Paulowna, Zevenhuizen, Oost, Schagen, Wieringerwerf, Warmenhuizen, Langedijk, Harderwijk

De Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Den Helder

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Den Helder. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Terrasboot Huren in Den Helder

Het huren van een Terras boot is een perfecte ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een dag op een Terrasboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terras boats ideaal voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten twee (of drie) Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep bij de activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar Terras boten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 passagiers, evenals koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel manieren zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om comfortabel naar locaties te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen