Een comfortabele Terras Boot Huren in Den Burg

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Zevenhuizen, Oost, Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Wieringerwerf, Schagen, Warmenhuizen, Harderwijk, Medemblik

Een comfortabele Terras Boot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom Terras Boot Huren in Den Burg

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Den Burg. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

Door de grote comfortabele loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleine motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in Den Burg

Het huren van een Terras boot is een uitstekende ervaring om het waterleven te te beleven.

Een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type lounge boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn Terras boten zeer geschikt voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee (of drie) Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote plassen om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, of als iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen