Terras Boot Huren in Zandvoort

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Gendt, Bemmel, Lent, Huissen, Zeeland, Millingen aan de Rijn, Berg en Dal, Meerwijk, Nijmegen, Duiven

Een Terras Boot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van Terras Boot Huren in Zandvoort

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Zandvoort. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de huurprijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de huurprijzen van een Terras Boot!

Door de grote comfortabele banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is minder vermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Zandvoort

Het huren van onze Terras boat is een perfecte oplossing om het waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type plezierboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn ze juist zeer geschikt voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten twee of drie Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een Terras

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen