Terrasboot Huren in Lent

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bemmel, Nijmegen, Zandvoort, Berg en Dal, Meerwijk, Elst, Gendt, Beuningen, Malden, Huissen

Een Terras Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Waarom een Terras Boot Huren in Lent

Een Terras Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Lent. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleine motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Lent

Het online huren van onze Terras boot is een perfecte oplossing om het waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer aangeprezen door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn Terras boten perfect voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een luxe Terrasvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen . Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen  aan boord bij de activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar Terrasboten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een Terras boat

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen