comfortabele Terrasboot Huren in Wageningen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bennekom, Renkum, Heelsum, Rhenen, Ede, Veenendaal, Druten, Doesburg, Molenhoek, Elst

Een comfortabele Terras Boot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in Wageningen

Een Terras Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Wageningen. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een lichte motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Terrasboot Huren in Wageningen

Het huren van een Terras boot is een uitstekende manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een type lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn ze perfect voor watersport activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee of drie Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep aan boord samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar Terras boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 mensen, evenals koelers en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende type boten zijn om te gaan varen als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel naar locaties te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terras boot is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze Terras boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen