Een Terras Boot Huren in Rhenen

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Wageningen, Veenendaal, Druten, Amerongen, Bennekom, Ede, Renkum, Leersum, Molenhoek, Doesburg

Een Terras Boot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom een Terras Boot Huren in Rhenen

Een Terras Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Rhenen. En dat voordeel zie je terug in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel zie je terug in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Rhenen

Het online huren van een Terras boot is een perfecte ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn Terras boats zeer geschikt voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen