Een Terras Boot Huren in Oosterhout

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Horst, Dongen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Teteringen, Rijen, Made, Terheijden, Beek, Breda

Een Terrasboot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van een Terrasboot Huren in Oosterhout

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Oosterhout. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleine motor genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Oosterhout

Het huren van een Terras boot is een ideale ervaring om het waterleven te verbeteren.

Een dag op een Terrasboot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij traag en klein, nu zijn dit type boten zeer geschikt voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met onze Terras

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen