Huur Terras Boot in Oirschot

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Best, Breukelen, Boxtel, Oisterwijk, Veldhoven, Hilvarenbeek, Eindhoven, Son en Breugel, Beek, Gennep

De Terrasboot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Oirschot

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Oirschot. En dat merk je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat merk je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Terrasboot Huren in Oirschot

Het huren van onze Terras boot is een geweldige oplossing om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag in een Terras boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben Terrasboten onlangs weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij traag en krap, nu zijn Terras boten zeer geschikt voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten gebruiken twee of drie Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier zijn een paar van de meest herkenbare punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terras boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen