Terras Boot Huren in Vlissingen

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Middelburg, Arnemuiden, Terneuzen, Goes, Kloetinge, Biezelinge, Kampen, Axel, Zierikzee, Yerseke

Een Lounge Boot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Vlissingen

Een Lounge Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Vlissingen. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Terrasboot Huren in Vlissingen

Het online huren van een Terrasboot is een ideale oplossing om je waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze mooie Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn Terrasboten juist zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij een activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar Terras boten zijn ideaal en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er natuurlijk heel veel boot types zijn om te gaan varen als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je onze Terrasboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om naar locaties te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras boat

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen