TerrasBoot Huren in Vlissingen

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Middelburg, Arnemuiden, Terneuzen, Goes, Kloetinge, Biezelinge, Kampen, Axel, Zierikzee, Yerseke

Een Lounge Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Vlissingen

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Vlissingen. En dat zie je terug in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat zie je terug in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Vlissingen

Het online huren van een Terrasboot is een ideale oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terras boten de laatste jaren meer aangeprezen door grote voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn ze juist zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote meren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terrasboot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier zijn een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen