Huur een Terras Boot in Oss

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Berghem, Heesch, Zevenbergen, Loo, Loo, Molenhoek, Molenhoek, Uden, Berlicum, Heeswijk

De Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Oss

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Oss. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Oss

Het huren van onze Terras boot is een ideale manier om het buitenleven te ervaren.

Een dag in een op het water met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort plezierboot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn Terras boats juist zeer geschikt voor watersport op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee (of drie) Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen familie tot 12 personen. Dit is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boot is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boat

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen