Een comfortabele Terrasboot Huren in Hulst

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Molenhoek, Axel, Kampen, Terneuzen, Stationsbuurt, Biezelinge, Woensdrecht, Yerseke, Hoogerheide, Kloetinge

De comfortabele Lounge Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Hulst

Een Lounge Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Hulst. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is minder motorvermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Terrasboot Huren in Hulst

Het online huren van onze Terras boat is een ideale manier om je waterleven te verbeteren.

Een dag in een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boat.

Wat precies is een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben Terrasboten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn Terrasboten perfect voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee of drie Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van je Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terras boat

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boat is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen