Terras Boot Huren in Hoorn

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Heerde, Wijhe, Hattem, Wezep, Epe, Zwolle, Bovenveen, Heino, Voorst, Vaassen

De Terras Boat is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boat Huren

Waarom Terras Boat Huren in Hoorn

Een Terras Boat is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boat in Hoorn. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terras Boat heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boat. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boat!

Door de uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boat meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boat is een kleine motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Hoorn

Het huren van onze Terrasboot is een geweldige ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn Terras boten zeer geschikt voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot onze organisatie in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen