Een comfortabele Terrasboot Huren in Hellevoetsluis

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Middelharnis, Sommelsdijk, Brielle, Oostvoorne, Rozenburg, Spijkenisse, Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Hoogvliet

De comfortabele Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Hellevoetsluis

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Hellevoetsluis. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Hellevoetsluis

Het online huren van een Terrasboot is een uitstekende oplossing om het waterleven te te beleven.

Een paar uur in een Terras boot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn Terras boten juist zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats gebruiken twee Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terrasboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen