Huur een Terras boot in Goirle

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hilvarenbeek, Tilburg, Gilze, Horst, Udenhout, Oisterwijk, Loon op Zand, Rijen, Dongen, Kaatsheuvel

De Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Goirle

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Goirle. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder vermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Terrasboot Huren in Goirle

Het online huren van onze Terras boat is een geweldige manier om je waterleven te te beleven.

Een dag in een op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze mooie Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn Terras boten zeer geschikt voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee (of drie) Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan lastig zijn] om iedereen  op een boot bij de geplande activiteiten te betrekken, zeker bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar Terrasboten zijn ideaal en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terras boat

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boat. Als je onze Terras boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terras boat is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen