Huur comfortabele Terrasboot in Beilen

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hoogeveen, Assen, Veldhuizen, Oosterwolde, Steenbergen, Zuidhorn, Zuidwolde, Noordwijk, Emmen, Coevorden

Een comfortabele Terras Boat is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Terras Boat Huren

Voordelen van Terras Boat Huren in Beilen

Een Terras Boat is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boat in Beilen. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boat. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boat!

Door de groot formaat uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boat heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boat is een kleine motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Beilen

Het huren van onze Terrasboot is een ideale manier om het waterleven te te beleven.

Een paar uur in een Terras boat op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn Terras boten zeer geschikt voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terrasboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep op een boot tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terrasboten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 mensen, alsmede koelers en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om te gaan varen als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je de Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze Terras boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen