Een TerrasBoot Huren in Asten

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Heusden, Someren, Vreewijk, Deurne, Goor, Helmond, Mierlo, Heeze, Nederweert, Nuenen

De Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Asten

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Asten. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de comfortabele loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichte motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Asten

Het online huren van onze Terras boot is een geweldige manier om je waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terras boats juist perfect voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats maken gebruik van twee (of drie) Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest opgegeven punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan soms een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen